ManagerZone

Det här är ett spel som kanske inte alla sportfantaster har uppfattat finns. Det är dags för alla att lära sig mer om spelet ManagerZone. Du spelar detta på datorn, visst går det att spela över telefon men den mindre skärmen gör knappast spelet rättvisa eller gör spelet smidigare. Detta är en samlingsplats för dem som älskar hockey eller fotboll.

ManagerZone har funnits online sedan 2001 och hittar fortfarande nya spelare så något gör dem rätt! ManagerZone bygger på att du är lagets manager istället för en aktiv spelare i laget som de klassiska lagsportspelen brukar vara. Som manager har du stort ansvar och stora möjligheter. Du får välja dina färger och lagnamn själv. Därefter gäller det att skaffa de rätta spelarna, du kommer att lägga mycket tid på att hitta och köpa rätt spelare för ditt lag. Eftersom du spelar tillsammans med många andra kan ni byta spelare med varandra. De spelare du har behöver tränas och utvecklas för att laget ska klättra i ligorna.

Du kan bestämma deras positioner och vilka färdigheter de ska fokusera på. När en spelare känns färdigutvecklad kan du sälja den dyrt till andra spelare. Som manager tar du inte bara ansvar för laget, du behöver också en stadium som hemmaplan för laget. Och din stadium måste skötas, det ska finnas mat och toaletter för besökare. En byggnad måste underhållas för att vara i gott skick. Innan du sätter dig ned och skapar ditt första hockey- eller fotbollslag är det viktigt att läsa reglerna.

Eftersom du spelar med och mot andra personer är det viktigt att reglerna följs för att alla ska få en trevlig upplevelse. Du kan också registrera dig och vända dig till ManagerZones forum för att lära dig mer och hitta nya vänner bland andra spelare.